Toimihenkilöksi KDW:seen

Kaarina Dressage Weekend Kouluratsastuksen kilpailuviikonloppu – 7.-8.7.2018

Ilman avuliaita ja ahkeria Kauran jäseniä ja Kaura-mielisiä ei näidenkään kisojen järjestäminen onnistu. Ja kuten aiempinakin vuosina tarvitaan iso joukko avustavia käsiä mitä erilaisimpiin tehtäviin. Tervetulleita ovat siis sekä Kauran jäsenet että talleilla ”majailevat” myös muiden seurojen jäsenet sekä puolisot, ystävät ja tutut, kaikenikäiset ja kaiken sukupuoliset!

 

KDW-toimihenkilölistat on julkaistu
KDW-toimihenkilönä ja avustajana saat
 • Nauttia kisatunnelmasta ja kerätä itselle kokemusta kisaamiseen
 • Osallistua ison kilpailutapahtuman järjestämiseen ja kurkistamaan kilpailumaailman kulisseihin
 • Maittavan ruoka- ja juomatarjoilun
 • Etukäteen neuvotun ja kullekin sopivan mittaisen työpestin
 • Hyvää mieltä ja yhteenkuuluvuutta

Julkaisemme pian työlistat sekä lyhyitä kirjoituksia eri työtehtävistä, joka toivottavasti auttaa sinua löytämään sopivan homman juuri sinulle. Toimihenkilöksi voi ilmoittautua Kristalle (041 5311 772 / info@krista.fi)  tai Helkalle (helka.koivu@gmail.com).
Ilmoita nimesi, haluamasi pesti, sopivat päivät ja ajat. Voit halutessasi valita eri päiville eri työtehtäviä – ja osallistua saa molempina päivinä ja niin kauan kuin kokee jaksavansa!

 

Radan rakentaminen ja paikkojen kunnostus ennen kisaviikonloppua, edeltävänä perjantaina 6.7. !

Iso joukko avustajia tarvitaan kisaviikonloppua edeltävänä perjantaina 6.7. Silloin siistitään kaikki paikat, valmistellaan tulostorni ja kanslia sekä tuomarikopit/autot kuntoon sekä rakennetaan rata (aidat pestään, kasataan ja koristellaan, mitataan ja tarkistusmitataan). Hommaa on paljon ja Kauran osallistujia ollaan kaivattu viime vuosina, joten olethan innokas ja osallistut myös perjantaina vaikka vain tunniksi tai kahdeksi. Kaikesta on apua! Tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan lähempänä kisoja.

 

Monipuolisesti eri työtehtäviä helpoista vaativiin

Työtehtävien perässä on lyhyt kuvaus sekä vaativuustaso. Henkilömäärät ovat arvioita ja riippuvat mm. vuorojen määrästä. Kaikkiin toimihenkilötehtäviin jakautuu niin Kauran kuin Kaken jäseniä, mutta tiettyjä painotuksia on työtehtävien hoidossa, esim. tuloslasku ja buffetti on yleensä ollut kakelaisten hoitamaa, kun taas sihteerin ja kanslian työt ovat hieman enemmän painottuneet kauralaisille. Lisäksi tiettyjä rajoituksia aiheuttavat lisenssit ja luvat sekä osin vaativuustaso, joista erikseen maininta.

 • Koulutuomarin sihteeri (päivästä riippuen n. 8 henkilöä / päivä): Mieluiten aiempaa kokemusta työstä tai tuntemusta kouluratsastusradoista/kilpailuista/pöytäkirjoista. Vaaditaan nopeahkoa kirjoitustaitoa ja kuullunymmärtämistä, plussaa siisti käsiala.
  Vaativuustaso: Vaativa
 • Kanslian apulainen (1-2 henkilö/päivä): Kansliassa häärii allekirjoittanut eli Krista. Apukättä tarvitaan varsinkin kisapäivien alussa, n. tuntia ennen kisapäivän alkamista. Apulainen mm. auttaa ilmoittautumisten vastaanottamisessa, ja ohjaa muita toimihenkilöitä tehtävissä. Plussaa skannaus- ja kopiointitaito. Kaikki Kauralaiset toimihenkilöt ilmoittautuvat kansliaan ennen tehtävän alkua.
  Vaativuustaso: Medium
  Ilmoittaunut tehtävään: 1 henkilö
 • Tulostenlasku / kuuluttamo (4 henkilö/päivä): Lähettien toimittamat pöytäkirjat tarkastetaan ja pisteet lasketaan sekä lyödään equipeen. Kuuluttaja kuuluttaa luokat, tiedotteet, mainokset jne. Vaaditaan kokemusta equipen käytöstä sekä koulupöytäkirjan pisteiden laskutaitoa.
  Vaativuustaso: Vaativa
 • Palkintoavustaja (1-2/päivä): Auttaa palkintojen jaossa mm. kantamalla palkintoja/kukkia tms. Palkinnot ojentaa kilpailujen johtaja Helka Koivu. Palkintoavustaja auttaa myös mahdollisten esinepalkintojen kanssa. Lisäksi hän voi auttaa kokoamaan mm. kisaajakasseja. Palkintoavustaja voi toimia päivän aikana myös jossain muussa tehtävässä.
  Vaativuustaso: Helppo
 • VIP-teltta (1 henkilö/päivä): Vastaanottaa sijoittuneet ja muut vip-vieraat (mm. sponsorit) ja auttaa tarjoilussa. Keskustelukykyinen ja ulospäinsuuntautunut.
  Vaativuustaso: Medium
 • Lähetti (n. 4-6 henkilöä/päivä): Toimittaa pöytäkirjat tuomarikopeista kuulutuskoppiin (jossa tapahtuu pisteiden lasku), odottaa pisteiden valmistumista ja toimittaa lasketun ja julkaistun pöytäkirjan kuulutuskopista kansliaan, jonka jälkeen palaa takaisin tuomarinkoppien läheisyyteen odottamaan seuraavaa pöytäkirjaa.
  Vaativuustaso: Helppo
 • Kakkapartio (min. 3-5 henkilöä/päivä): Kerää kakat kilpailualueelta. Alue jaettu kolmeen osaan, joissa jokaisessa yksi henkilö: maneesi, kenttä, muut alueet (mm. tallin takaa). Voi toimia myös kaverin kanssa. Sopii nuorille.
  Vaativuustaso: Helppo
 • KDW-Kutsukilpailun/Ohjelmanumeron avustajat (3-4 henkilöä / vain sunnuntai): Ohjelmanumero vielä avoin, kutsukilpailu. Saattaa sisältää radan muokkausta ja/tai esteiden rakentamista. Ohjeet annetaan ennakkoon ja työtä johtaa ja ohjaa vastuuhenkilö.
  Vaativuustaso: Helppo
 • Radan rakentajat: Pitkä ja lyhyen radan rakentajat/muokkaajat. Kisapäivänä voidaan kisata eri pituisilla radoilla. Ratojen muokkaus tapahtuu luokkien välissä suhteellisen tiukalla aikataululla. Tehtävään voidaan käyttää mm. kakkapartion henkilöitä ja ohjelmanumeroavustajia. Rakentamista ohjaa määrätty vastuuhenkilö.
  Vaativuustaso: Helppo
 • Maneesin sisäänheittäjä (min. 2-4 henkilöä/päivä): Seuraa että maneesissa on oikea määrä sinne kuuluvia henkilöitä, eli kisavuorossa seuraavia. Seuraa lähtölistoja ja pystyy vastaamaan kisaajan ja avustajien kymyksiin mm. kuka on nyt radalla.
  Vaativuustaso: Medium
 • Kentän portinavaaja (min. 2 henkilöä/päivä): Avaavat kilpailukentälle johtavan portin ratsukon sisään- ja ulostullessa ja sulkevat sen perässä. Voivat hoitaa myös osittain ainakin kakkapartion hommia.
  Vaativuustaso: Helppo
 • Kuolaintarkastaja (1-2 hlöä/päivä): Tarkistaa kisatilanteessa käytettyjen kuolainten sääntöjenmukaisuuden. Saa ohjeet sallituista kuolaimista mutta vaatii tuntemusta. Rauhallisuus ja hevostenkäsittelykokemus edellytyksenä. Tutkimus tehdään kertakäyttöisin kumihanskoin hevosen suusta, kisaajan avustaja yleensä auttaa.
  Vaativuustaso: Vaativa.
 • Parkkialue (2 henkilöä/päivä): Valvoo ja ohjaa parkkialueella trailereita ja autoja. Trailerin parkkeeraustaidoista plussaa. Ystävällinen ja ulospäinsuuntautunut sekä rauhallinen eikä pelkää tarttua toimeen. Tässä hommassa ei näe kilpailusuorituksia kuin kaukaa, joten sopii sille jonka mielestä ”koulutuuppaus on tylsää”. Rauhallinen homma. Sopii esim. aina niin harrastuksesta innostuneille puolisoille.
  Vaativuustaso: Medium
 • Järjestyksenvalvoja (1 henkilö/päivä): Virallinen valvoja alueella. Lain edellyttämä. Vaatii järjestyksenvalvojan luvan. Voi toimia myös parkkialueella ohjaajana tai yleishenkilö-jantusena. Vastuuhenkilöt sovittu, tunnistaa järjestyksenvalvoja-liivistä.
 • Stewardi: Anna-Mari Henttonen, Vahtii kilpailujen sääntöjenmukaisuutta. Vaatii lisenssin.
 • Kilpailujen johtaja: Helka Koivu
 • Kanslian vastaava: Krista Laaksonen
 • Tuloslaskun vastaava: Inga Korkeamäki
 • Buffetti: KaKe

 

Tapahtuman sivut facebooksissa:
https://www.facebook.com/events/1927219517588232/

Alustavassa kilpailukutsussa on tietoa luokista:
www.kaura.info/KDW2018-alustava-kutsu.pdf

 

LISÄTIEDOT KOSKIEN KDW-KISAVIIKONLOPPUA

Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin eikä tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan!
Voit olla yhteydessä jompaan kumpaan Kristaan tai Helkaan. Lisäksi julkaisemme kevään mittaan lisätietoja Kauran Facebookissa sekä mahdollisuuksien mukaan myös täällä! Pääasiallinen tiedostuskanava on Facebook!

Lisätiedot:  Krista Laaksonen / 041 5311 772 / info@krista.fi
tai kilpailujen johtaja Helka Koivu helka.koivu@gmail.com

 

Kaarina Dressage Weekend - Aikaa jäljella

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)