Toimihenkilönä/avustajana Kaarina Dressage Weekendissä – kokemuksia!

Kilpailuvalmistelut, Vip-teltta ja purku

 

KDW:ssä olen osallistunut perjantaisin kilpailuvalmisteluihin, kilpailupäivinä ollut töissä VIP-teltassa ja sunnuntaisin olen ollut mukana kilpailujen purkuhommissa.

Perjantaisin kun kilpailuja valmistellaan on kova sutina ja väkeä tarvitaan paljon. Paikat laitetaan kuntoon, jotta kilpailut voivat seuraavana aamuna alkaa. Silloin on monen moista hommaa: Pystytetään telttoja/katoksia, viedään kalusteita paikoilleen, eristetään alueita tolpilla, puomeilla ja nauhoilla, laitetaan paikoilleen kylttejä, opasteita ja sponsoreiden mainosbanderoleja. Kukkia on valtava määrä ja niitä asetellaan ruukkuihin ja viedään moneen paikkaan koristeeksi, mm. kouluradan ympärille. Ja sen kouluradan kokoaminen on oma ohjelmanumeronsa. Aitaelementit pitää ensin roudata paikalle, jonka jälkeen alkaa kova mittaaminen ja säätäminen, että radasta saadaan suora. Elementit asetellaan paikalleen ja kirjaimet oikeisiin kohtiin. Lopuksi aidat vielä pestään rättien ja veden kanssa. Kilpailujen valmisteluissa löytyy hommaa, jos jonkinlaista: pitää viedä ja tuoda sitä sun tätä, laittaa pöytäliinoja, roskasäiliöitä, koirille vesiastioita, vessoihin vessapapereita jne., jne.

Varsinaisina kilpailupäivinä olen häärännyt VIP-teltassa emäntänä. Siellä pitää huolehtia, että VIP-vieraat saavat pientä suolaista ja -makeaa sekä kuohuvaa.

Sunnuntai-iltaisin on sitten se loppuhuipennus eli koko komeuden purkaminen. Väkeä ei ole koskaan liikaa tähän hommaan.

Terv. Jaana

 

Sihteeri ja Vip-teltta

 

Moi!
Olin siis ekana vuonna molempina päivinä VIP-emäntänä. Tehtävään kuului aamulla tavaroiden esille laittamista ( oli lasit, juotavat, syötävät jne) ja sitten vieraille tarjoilua ja pientä small-talk-seurustelua. Ja tietenkin piti vahtia että kaikkea riitti ja että paikat olivat
koko ajan siistinä. Pidin tästä tehtävästä tosi paljon, ja olinkin seuraavana vuonna taas samassa tehtävässä, mutta vaan yhden päivän.
Olin ekana vuonna myös sihteerinä yhdessä luokassa . Se oli todella mielenkiintoista, mutta aika vaativa tehtävä, pitää keskittyä, kirjoittaa nopeasti mutta silti selkeästi.

Hyvä juttu olisi, jos ”työajat” olisivat selkeät, esim. klo 10-12. Sitten jokainen tietää, että toinen on tulossa tuuraamaan määrättyyn aikaan, ja itsellä on helpompaa suunnitella omat menot. Mielestäni ruokapalkka on riittävä ????

t. Annette

 

 

Kaarina Dressage Weekend - Aikaa jäljella

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)