Sponsorihankinta – Kaarina Dressage Weekend Kouluratsastuksen kilpailuviikonloppu

Kaarina Dressage Weekend – kilpailuviikonloppu järjestetään jo kolmannen kerran peräkkäisenä vuotena! Ahkeran talkootyön lisäksi tarvitsemme tapahtuman järjestämiseen myös ulkopuolisten tukea. Joten jos tunnet jonkun jota voisi kiinnostaa tapahtuman sponsorointi tai yhteistyökumppanuus, laita viestiä eteenpäin. Tarjoamme monia eri hintakategorian yhteistyöpaketteja ja upeaa näkyvyyttä.

Lataa ja tulosta (tai välitä eteenpäin) oheinen tiedosto ja kerro sponsorille tapahtumasta! Halutessa otamme henkilökohtaisesti yhteyttä kiinnostuneisiin.
https://www.kaura.info/KDW-yhteistyo-2018.pdf

Suosittelen mainostamaan ja tykkäämään myös tapahtuman facebook-sivusta. Tarjoamme myös esittely/myyntipaikkoja kilpailualueella.
Tapahtuman sivut facebooksissa – saa jakaa!
https://www.facebook.com/events/1927219517588232/

Alustavassa kilpailukutsussa on tietoa luokista (päivitämme jatkuvasti luokkien vahvistuessa, lataa uusin tiedosto facebookista):
www.kaura.info/KDW2018-alustava-kutsu.pdf

 

LISÄTIEDOT

Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin eikä tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan!
Voit olla yhteydessä jompaan kumpaan Kristaan tai Helkaan. Lisäksi julkaisemme kevään mittaan lisätietoja Kauran Facebookissa sekä mahdollisuuksien mukaan myös täällä! Pääasiallinen tiedostuskanava on Facebook!

Lisätiedot:  Krista Laaksonen / 041 5311 772 / info@krista.fi
tai kilpailujen johtaja Helka Koivu helka.koivu@gmail.com